viernes, 8 de febrero de 2008

La Pre-Campanya va fent xup, xup!
Ja fa més d´un més que ens trobem en plena pre-campanya, i les diferents formacions polítiques van desgranant poc a poc les seves propostes de cara a les eleccions generals del 9 de març. En poc temps s´han produït moltes coses: l´entrada de la Conferència Episcopal en campanya orientant clarament el seu vot cap a formacions conservadores, la defenestració d´en Gallardón a Madrid, la proposta d´en Rajoy de contracte d´integració als ciutadans inmigrants o l´exageració del PP en quan a la desacceleració econòmica.

Tot plegat un joc de despropòsits del sector més extremista, més ranci de la dreta espanyola actual.

En canvi els socialistes ens hem dedicat a presentar una sèrie de mesures tendents a fer avançar encara més el país en l´àmbit dels drets socials i la igualtat d´oportunitats. La Ministra d´Habitatge i Cap de Llista per Barcelona, Carme Chacón, ha presentat recentment els 10 compromisos del PSC amb la ciutadania, 10 mesures per avançar encara més cap a l´estat del Benestar:

1-Continuar donant prioritat a la creació d'ocupació, i preveure la creació de 350.000 nous llocs de treball en els propers quatre anys.
2-Seguir Treballant per augmentar el salari mínim fins als 800 euros mensuals.

3-Augmentar 200 Euros les pensions mínimes, essent aquesta una necessitat urgent per a un sector de la població que havia estat força desprotegit fins l´any 2004.
4- Proposar augmentar el permís de paternitat de dues a quatre setmanes.

5- Aprovar una Llei d´Igualtat de Tracte i contra la Discriminació amb l´objectiu que els delictes que tinguin motivacions racistes, xenòfobes o homòfobes tinguin una regulació més adequada i no quedi cap espai de discriminació entre individus.

6- Proposar que 30.000 joves catalans tinguin accés a una beca-salari per a estudiar la FP o el Batxillerat.

7-Elevar la construcció d´habitatge protegit en més de 50.000 habitatges a Catalunya durant tota la legislatura, el que significa triplicar l´esforç en habitatge socials sobre la inversió que va fer el govern del PP l´any 2003.

8- Desplegar el nostre Estatut amb tota la seva potència al servei dels catalans

9- El Govern d´Espanya i la Generalitat de Catalunya acordaran un nou sistema de finançament que ens garanteixi la capacitat d´assolir els nostres reptes de futur.

10- Arribar al 0,7% de la Renda Nacional Bàsica en ajuda al desenvolupament.
No fas pas gaire, la propia Carme Chacón va estar a les terres lleidatanes per signar un acord amb l´Ajuntament de Lleida en quan a l´habitatge jove. És d´admirar com una dona, que en poc serà mare d´un pollito, es passeja pel territori per tal d´exposar el projecte progressista del company Zapatero.No perdis la teva il·lusió per canviar el món i continua igual de treballadora per tal de garantir els drets dels joves!.
2 comentarios:

alberttorracabello dijo...

*

Ei nanu...

Ja et veig "in action" per la xarxa, ehhh!!!!

Espero que segueixis amb el blog.. i puguem treure'n tots profit.. intercanviant impressions i anècdotes.. ja siguin polítiques o no ;)

*

Una abraçada!!!!
I bon finde!!!!!

*

Xavier Cardona dijo...

Ei company! Espero que trobessis el cotxe amb facilitat :P.
Benvingut a la blogsfera.

Per cert. Visca la Waikiki!!!!!!!