lunes, 25 de febrero de 2008

I sobretot No et quedis a casa!

Us presento el video que la JSC hem preparat per aquesta campanya electoral. És un video en el que es posa de manifest el costat més fosc de la dreta, del PP de Rajoy, Aznar, Acebes, Zaplana, Aguirre i tots aquells que durant quatre anys han basat la seva oposició en el no continu, en la crispació i l´atac ferotge a un govern i a Catalunya.El 9 de març hem de mobilitzar-nos i votar socialista perquè és l´única via per frenar la beligerancia del sector més radical de la dreta i per avançar tots junts cap a un millor estat del benestar. Moltes han estat les reformes socials durant aquesta legislatura i no ens mereixem que s´aturin ni es retallin els drets socials assolits.

Per això és necessari quatre anys més de govern socialista, una legislatura més pel company Zapatero que ha estat desqualificat pel nucli dur del PP precisament per defensar Catalunya.
En hi juguem molt i no val a badar... recordeu que si no hi vas, ells tornen!

Si vols conèixer els candidats/candidates i les propostes dels joves socialistes de les Comarques de Lleida visita la web http://www.noetquedisacasa.org/ i expressa les teves inquietuts, problemàtiques o dubtes sobre allò que t´afecta en el dia a dia. Només serem capaços de resoldre les teves inquietuts si ets part activa en el dia a dia quotidià.

Hi ha moltes raons per a ser optimista, escoltar la teva opinió és una d´elles!

No hay comentarios: