lunes, 11 de febrero de 2008

Amb Z de Zapatero... i amb T de Tere Cunillera!


Encara no fa un mes, el PSC de les Comarques de Lleida va aprovar la llista electoral pel congrés i el senat de cara a les eleccions generals del 9 de març.

Després d´un procés assembleari a les diferents agrupacions es va aprovar per Consell de Federació amb la ratificació posterior de la Comissió de Llistes les persones que intentaran que el projecte progressista del company Zapatero arribi al màxim de gent possible. Moltes han estat les accions de govern, moltes les iniciatives del govern del PSOE i moltes les esperançes dipositades per molts ciutadans que han vist ampliades les seves llibertats públiques i millorats els seus drets socials.

A les comarques de Lleida, els socialistes hem aprovat una llista potent, ambiciosa, paritaria, proporcional amb el territori i sobretot amb ganes de contribuir a fer una Lleida, una Catalunya, una Espanya encara més justa i humanitaria.


I com no podia ser d´una altra manera, tots aquests valors es posen de manifest en la cap de Llista al Congrés, Tere Cunillera. Una persona que si li preguntessin com es defineix, estic segur que diria :osti tu!, que vols que et diga? ni tan sols cap home em pot fer callar. Una dona honesta, compromesa amb el territori i la seva gent i que no ha estalviat cap esforç durant aquests quatre anys per contribuir al progrés de les nostres contrades. Quan li ha tocat "posar-se el vestit" de negociació amb embaixades i consulats, ho ha fet... Quan li ha tocat contribuir a multiplicar els carrils dels tunels al Pirineu, ho ha fet i quan li ha tocat defensar la gestió i el saber fer de ministres... per suposat que ho ha fet. No s´ha amagat i ha donat la talla sempre que ha calgut.


Ara bé, el millor d´ella alguns encara no ho saben, la seva proximitat amb la gent, les seves amistats al congrés, la seva complicitat amb el projecte socialista i la seva voluntat de pacte permanent la fan un referent dins i fora de l´hemicicle. Espero i desitjo que els propers quatre anys la tieta (almenys alguns així li diuen, jejeje!) pugui continuar desenvolupant la seva tasca acompanyada del company Felix Larrosa... voldria dir que hem tret un molt bon resultat, que continuem avançant cap a l´Espanya Plural i social!2 comentarios:

alberttorracabello dijo...

*

I amb la R de Rubén.. i amb la J de Jordina..!!!!

No oblideu que vosaltres també sou paper important.. perquè representeu als joves de la nostra organització.

La veu de l'experiència és i serà sempre vital.. imprescindible.. però la veu dels joves també hem de fer-la sentir fort.. i clar.

Així que.. tots i totes, els que conformem aquest trencaclosques humà, amb sentiments, que és el PSC..

-Fem-ho notar!!!

*

Mapatxe dijo...

Albertet: tens tota la raó, els joves hem de ser part activa en la vida política de les comarques de Lleida. D´Aquesta manera no només enfortirem l´organització sinó que ens sentirem partíceps de polítiques socials endegades pels diferents governs progressistes.

Hem de tenir veu perquè encara queda molt fer, moltes situacions sense resoldre i sense la nostra opinió serà francament dificil aconseguir l´optim "fed-back" necessari per adaptar els plantejaments ideològics a les necessitats concretes.
Sense aquest fed-back tot projecte queda esmorteit.
Així doncs,fem sentir la nostra veu jove i fem notar que la JOVENTUT SOCIALISTA DE CATALUNYA està més viva que mai. Som-Hi!

pd: Quan tinguis un moment t´he de contar l´anecdota del cotxe a Terrasa. És que soc tot un cas (jejeje)!