martes, 22 de julio de 2008

No diguis treball, transparència i humiltat. Diguis Jordina Freixanet!


Després de molt temps sense escriure al blog (massa per les moltes coses que han anat passant), aquest cap de setmana s´ha produït un esdeveniment que es fa digne de trencar la sequera bloggera.
Alguns pensareu que és la celebració del Onze Congrés del PSC (que també, una experiència inoblidable), uns altres el conveni signat entre PSC i JSC per assolir la doble militància, d´altres la barbacoa als Jardins de l´hotel Juan Carlos I (amb bany inclòs, punyeteros!) però per damunt de tot el que més m´agradaria destacar és l´entrada de la companya Jordina Freixanet a l´Executiva Nacional del PSC.

A la Jordina no la descubrirem ara, ja fa bastants anys que deixa constancia del seu treball, el seu saber fer i sobretot el companyerisme amb els altres. Coincideixo plenament amb l´Oriyugui que és una persona que s´alegra més pels èxits dels altres que no pas dels seus mateixos... cosa que fa que encara fa més palès el seu treball altruista i sobretot el seu socialisme de cor. Una persona que creu, viu i fa viure el socialisme com un valor en si mateix i sobretot com una manera d´entendre la vida.

Moltes han estat les experiències que com a militant de la JSC i del PSC he pogut viure al seu costat, pero us ben asseguro que aquest cap de setmana m´he sentit com un privilegiat al veure com una persona honesta, transparent i senzilla pujava cap a l´escenari de l´executiva a ocupar un lloc que de ben segur ocuparà amb la màxima dignitat deixant el llistó de les comarques lleidatanes ben amunt durant els propers 4 anys.
De ben segur que juntament amb el Quim i l´Àngel assolirem que la veu del territori lleidatà es faci encara més present en el si del partit.


Enhorabona Jor! i no canvïis mai


No esperis salvacions supremes
de déus, de reis ni de tirans,
obrer, és la sang de les teves venes
la que triomfant et salvarà
La força del tirà sotmesa
ton puny deixarà quan voldràs;
atiem la fornal encesa
el ferro és fill del nostre braç.

1 comentario:

JORDina dijo...

Moltissimes gràcies Ruben per aquestes precioses paraules... que tendres i que boniques... posant per damunt de tot la nostra fraternitat i agermanament de lluites socialistes!

xitos

Jor