miércoles, 18 de febrero de 2009

Kleber Esteve... Alcalde d'Alfarràs

Avui al migdia, a les 12:00 h. s'ha consumat el fet més injust que ha transcorregut a Alfarràs en els últims anys. Ha prosperat una moció de censura presentada pels grups de CiU i d'ERC contra el fins avui alcalde, Kleber Esteve. El motiu d'aquesta "pantomima" de moció, ha estat suposadament segons Josep Maria Torrelles (CiU) la mala gestió en el dia a dia municipal per part del grup del PSC.

És curiós que ho digui això aquella persona qui precisament en l' última legislatura es va caracteritzar per una constant i flagrant mala gestió... d'aquí que passes de 8 a 5 regidors en quatre anys.

Però no només això ara resulta que mala gestió significa:


1- Urbanitzar la Ronda 3ªfase amb la implicació de totes les parts i arribar a un acord amb Fecsa-Endesa per a l'enllumenat.

2- Urbanitzar tot el carrer major d'Andaní comunicant-lo amb la resta del poble.

3- Incloure l'ampliació i remodelació del CEIP Pinyana al pressupost de la Generalitat de Catalunya de 2008.

4- Paralitzar les obres de la xarxa de Gas Natural en un bloc de pisos davant el perill que suposaven i instar a Gas Natural per a què adeqüin la instal·lació a la normativa.

5- Acomiadar l'arquitecte municipal, "càrrec de confiança" de l'anterior equip de govern per la seva nula gestió i les infraccions urbanístiques flagrants a Alfarràs.

6- Dotar d'un sistema de gestió i control dels diners que s'ingressen en el ball dels diumenges fent el sistema totalment transparent.

7- Dotar la Llar d'Infants de personal titulat en educació infantil i Pedagogia que garanteixin l'educació i cura dels infants d'Alfarràs.

8- Aconseguir 5.589.962 € en concepte de subvencions per millorar Alfarràs i 571.000 € dels Fons Local d'Inversió Estatal per renovar l'enllumenat públic i la xarxa de clavegueram.

Aquestes són només unes quantes coses de les actuacions del grup municipal del PSC a l'Ajuntament d'Alfarràs.

I a més, resulta bastant incogruent que l'únic regidor d'ERC, Josep Maria Masich hagi pactat ara amb aquella persona, de la qual es va passar els quinze dies de campanya criticant i acusant de ser el dimoni en persona.

Fets com aquests, l' únic que fan és deixar pel terra la política municipal, desenganyar al ciutadà i a la gent del poble i copsar de primera mà com la il·lusió del canvi queda en no res. No sé si ara seria el moment per fer-ho, però en un futur la cambra catalana s'hauria de posar mans a l'obra i evitar per llei que fets tan vergonyosos i humiliants com aquests es tornin a repetir.

Estic convençut que la il.lusió i les ganes de continuar treballant pel poble no els hi pendrà ningú ni al Kleber, ni a la Manuela ni a tot el seu equip.

Estic convençut que Alfarràs ha perdut el millor alcalde possible, que amb el seu treball i el seu esforç s'hi ha deixat la pell durant 18 mesos.

Estic convençut que el temps posa a cadascú al lloc on es mereix.

Estic convençut que el Kleber d'aquí a poc més de dos anys tornarà a encapçalar les llistes del PSC d'Alfarràs.

I Estic convençut que d'aquí a poc més de dos anys quan el truqui em dirà: "noi he tornat a guanyar"... perquè la humiltat, la transparència i la dedicació tenen premi i avui totes aquestes virtuts estan si més no de dol!

N'estic covençut de tot això perquè Alfarràs mereix una persona al capdavant com el Kleber, bon gestor i millor persona...

No hay comentarios: