lunes, 22 de septiembre de 2008

Posa una rosa a la teva vida!Aquest cap de setmana passat, diferents membres de les Agrupacions Locals del PSC de Lleida, La Seu d´Urgell, Bellcaire d´Urgell, Alfarràs, Alguaire i Agramunt varem assistir per primer cop a la tradicional Festa de la Rosa del PSC a Pineda de Gavà.

Tot i que ens vam haver de llevar d'hora, a les 07:00 h. em sonava el despertador, va valer la pena matinar per veure l'excel·lent ambient progressista que emanava del lloc de celebració.

I és que en trobades com aquestes és quan un s'adona de què realment els valors de la solidaritat, la germanor i l´altruisme són intrinsecs a la idea de socialisme. A tot això els companys de l´Agrupació de Cornellà de Llobregat amb l´Oscar Saldaña al capdavant ens van convidar a menjar les típiques migues, que per cert eren molt bones però amb poques en tenies prou.

I tot això amenitzat amb balls, coreografies i discursos dels liders polítics del Partit. Jordi Hereu, Carme Chacón i el president de la Generalitat, José Montilla ens varen fer cinc cèntims de com està la negociació pel sistema de finançament.

El president Montilla,tot un exemple de treball i perseverança, va exposar de manera brillant quina serà l´estrategia dels socialistes en la negociació. I aquesta es resumeix en poques paraules: obtenir el millor per Catalunya, però no de manera insolidaria sinó tenint present que únicament amb un sistema de finançament millor i per tant amb majors recursos, assolirem tirar endavant noves i millors polítiques socials per a la gent, que al fi i al cap és allò que el país necessita.

A Part de dinar i després dels emotius discursos, també varem tenir temps per fer territori (ai aquestos del Segrià Nord!) i planificar la propera Festa de la Rosa, que amb el temps i l' experiència millorarem entre tots.

I és que assolir 50 persones amb el poc temps que han disposat l´Arantxa i la Dolors per gestionar-ho ja és un èxit en si mateix i de ben segur que el bon sabor de boca que ens ha deixat aquesta trobada ens encoratjarà l´any vinent a tornar-hi per convertir-la en punt de referència inexcusable.

I és que ja ho diu la dita: Els catalans, de les pedres en traiem pans!. I que no ho dubti ningú que amb un govern socialista a Madrid i a Catalunya, assolirem allò que els catalans mereixem. Més recursos pels Ajuntaments, més ingressos pel Govern de Catalunya, més polítiques socials i en conclusió millor benestar. Som-hi companys, el millor encara està per arribar.

No hay comentarios: